21 Nisan 2012 Cumartesi

SINAV İLANLARI VE SONUÇLARI

28 Nisan 2012 Tarihinde Yapılacak Olan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavına Katılacak Adaylar ile Sınav Giriş Yerleri Açıklandı.      18-04-12 17:18
1- Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranlardan; KPSS 49 puan türü itibariyle her bir il için en yüksek puanı alan adaydan başlamak üzere yapılan sıralama sonucunda, 4885 aday sınava girmeye hak kazanmıştır.

2- Sınav 28 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayacak olup, adayların saat 09:30'da sınav salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Söz konusu listeye ulaşmak için tıklayınız.

--------------

21 Nisan 2012 Tarihinde Yapılacak Olan Vergi Dairesi Müdür Yardımcılığı Sınavına Katılacak Adaylar ve Sınav Giriş Yerleri Açıklandı.      12-04-12 14:41
1-  Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranlardan 2363 aday bu sınava katılmaya hak kazanmıştır.
2-  Sınav, 21 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 10:00'da, ANKARA'da ekli listede belirtilen okullarda yapılacaktır. Adayların en geç saat 09:30'da sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir.


Söz konusu listeye ulaşmak için tıklayınız.
 -----------
7 Nisan 2012 Tarihinde Yapılan Vergi Dairesi Müdürlüğü Yazılı Sınav Sonucu Açıklandı.      07-04-12 16:10
Başkanlığımızca 7 Nisan 2012 tarihinde yapılan Vergi Dairesi Müdürlüğü yazılı sınav sonucu açıklandı. 
Söz konusu duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

T.C. Kimlik Numarası ile sorgulama için tıklayınız.
 --------------------------------
Vergi İletişim Merkezinde (VİMER-444 0 189) Mükellef Temsilcisi Olarak Görevlendirilmek Üzere Gelir Uzmanları ve Gelir Uzman Yardımcıları Arasından Personel Alınacaktır.      03-04-12 09:44

1. Genel Bilgiler:
a. Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi (VİMER), vergi ile ilgili konularda danışma, ihbar yönetimi ve MTV işlemlerine ilişkin hizmet vermektedir. Ayrıca, Yabancı Uyruklu kişilerden İngilizce e-posta ile soru alımı ve “Mükellef Geri Bildirim Sistemi” ne yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Çetin Emeç Bulvarı Öveçler 2. Cadde No:11 Çankaya/Ankara adresinde faaliyet gösteren Vergi İletişim Merkezinde çalışma saatleri hafta içi 09:00-19:00 arasında 3 vardiya olarak uygulanmaktadır.
 
b. Mükellef Temsilcisi VİMER’in faaliyet alanlarında telefonla danışmanlık ve ihbar yönetimi hizmetini sunan personeldir. Mükellef Temsilcisi olarak görevlendirilmek isteyenler başvurularını sadece elektronik ortamda yapabileceklerdir.

2. Başvuru Bilgileri:

a. VİMER’de Mükellef Temsilcisi olarak çalışmak için gerekli şartlar aşağıda belirtilmiştir.

i. Gelir Uzmanı olmak,
ii. Gelir Uzman Yardımcısı (sadece 2009 yılında Gelir Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayanlar) olmak,
iii. En az 2 yıl ve üzeri süre ile Vergi Dairesi Müdürlüklerinde, Vergi Dairesi Başkanlığı Merkez Müdürlüklerinde ve Defterdarlık Gelir Müdürlüklerinde çalışma deneyimine sahip olmak,

iv. VİMER’de en az 3 yıl çalışma koşulunu kabul etmek,

v. Daha önce VİMER’de çalışmamış olmak,

vi. Aşağıda belirtilen yetkinliklere sahip olmak;

  • Öğrenme istekliliği,
  • Mükellef odaklılık ve empati yeteneği,
  • Mevzuata yatkın olma,
  • Kurallara uyum,
  • Problem çözebilme,
  • İkna yeteneği,
  • Etkin dinleme,
  • Güçlüğe dayanıklılık,
  • Öz güven,
  • Etkin konuşma yeteneği,
  • Ekip çalışmasına yatkınlık,
b. Başvuru yapmak için https://intvd.gib.gov.tr/sinavsonuc/vimerFormKaydetInput.jsp adresinde yer alan Mükellef Temsilcisi Başvuru Formu” nun eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

c. Başvurular 27/04/2012 tarihine kadar yapılabilecektir.

d. Doldurulan başvuru formları gerekli niteliklere sahip olunup olunmadığı açısından değerlendirilecek olup gerekli şartları taşımayan adayların başvuru formları geçersiz sayılacaktır.

e. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda görüşmeye çağrılacak adaylara görüşme tarihi ve yeri yazılı olarak daha sonra bildirilecektir.
 
 
Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı yapılacaktır.      21-03-12 14:29 Gelir İdaresi Başkanlığınca 28 Nisan 2012 tarihinde Gelir Uzman Yardımcılığı giriş sınavı yapılacaktır.

Söz konusu sınava ilişkin duyuruya ulaşmak için tıklayınız.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder